Czy mogę pobrać przeglądarkę Internet Explorer na swój telefon?
Czy mogę pobrać przeglądarkę Internet Explorer na swój telefon?

Wideo: Czy mogę pobrać przeglądarkę Internet Explorer na swój telefon?

Wideo: Czy mogę pobrać przeglądarkę Internet Explorer na swój telefon?
Wideo: Install & Run Internet Explorer in Android using Exagear | Windows ver. Internet Explorer in Android 2024, Kwiecień
Anonim

Ty Móc teraz pobieranie Microsoft Internet Explorer kontynuacja dla twojego telefon , jeśli to lubisz. Wielką zaletą Edge jest to, że aplikacja pozwala użytkownikom na bezproblemową pracę między Okna 10 urządzeń i ich smartfony z funkcją Kontynuuj na PC, która przeskakuje między mobilny i przeglądanie na pulpicie.

Czy w ten sposób mogę pobrać przeglądarkę Internet Explorer na mój telefon z Androidem?

Internet Explorer Na Android . Teraz używam IE na Android jest możliwe, a ty Móc efektywnie korzystać z IE do przeglądania Internet na Twoim Telefony z Androidem . Firma Microsoft opracowała oprogramowanie o nazwie „RemoteIE”, które pozwala użytkownikom uruchamiać IE na Urządzenia z Androidem . Ty Móc użyj RemoteIE z kontem Microsoft.

Wiesz też, jaka jest przeglądarka mojego telefonu? Twój telefon z Androidem zawiera sieć- przeglądanie aplikacja. ten Zbiory Android aplikacja to własna sieć Google Chrome przeglądarka . Twój telefon może korzystać z innej sieci przeglądarka aplikacja. Popularne nazwy tej aplikacji to Web, Przeglądarka i Internet.

Można też zapytać, czy mogę pobrać Internet Explorera za darmo?

Internet Explorer może być uważana za prawdziwą rewolucję w świecie przeglądarek internetowych, oferującą prawdziwą Internet doświadczenie. Ty można bezpłatnie pobrać Internet Explorer tutaj.

Czy istnieje aplikacja Internet Explorer?

Przeglądarka Edge firmy Microsoft w końcu trafia na Twój telefon. ten firma ogłoszona ten jego mobilna wersja Internet Explorer następca przeszedł ten etap podglądu i jest teraz do dyspozycji do pobrania na Android i iOS.

Zalecana: