Spisu treści:

Jak dostać się z San Francisco do Palo Alto?
Jak dostać się z San Francisco do Palo Alto?

Wideo: Jak dostać się z San Francisco do Palo Alto?

Wideo: Jak dostać się z San Francisco do Palo Alto?
Wideo: Watch Dogs 2 - How to get the Research Point in Palo Alto, Silicon Valley 2024, Może
Anonim

Z San Francisco do Palo Alto usługi kolejowe obsługiwane przez Caltrain odjeżdżają z San Francisco Stacja Caltrain. Pociąg lub autobus z Z San Francisco do Palo Alto ? Najlepszy sposób, aby dostać się z Z San Francisco do Palo Alto jest do Caltrain, który trwa 1h i kosztuje 7-9 USD. Alternatywnie możesz skorzystać z autobusu, który kosztuje 5-7 USD i zajmuje 2h 8m.

Ponadto, jak dojechać pociągiem z San Francisco do Palo Alto?

Nie, nie ma bezpośredniego pociąg z Lotnisko w San Francisco ( SFO) do Palo Alto . Istnieją jednak usługi wychodzące z San Francisco Międzynarodowy port lotniczy i przylot do Palo Alto Caltrain przez Millbrae Caltrain. Podróż wraz z przesiadkami zajmuje około 1h 2m.

Podobnie, czy Bart jedzie z San Francisco do Palo Alto? Najbliższy BART do Palo Alto wynosi 101 do Millbrae, jeśli chcesz prowadzić samochód około połowy drogi do SF , lub jak wspomniano Cal Train from Palo Alto . Jeśli nie jesteś pójście do podróż gdziekolwiek indziej niż Wharf i Alcatraz, myślę, że transport publiczny jest sposobem na wybrać się , bez stresu i bez parkowania.

W związku z tym, ile kosztuje uber od SFO do Palo Alto?

Oznacza to, że za mieszkanie wskaźnik , osoby dojeżdżające do pracy mogą teraz dostać się z Palo Alto do Mountain View za 35 USD, od Palo Alto do San Jose za 55 USD i od Z San Francisco do Palo Alto za 90 dolarów.

Jak dostać się z San Francisco do Stanford?

Aby uzyskać tańszy i przyjazny dla środowiska sposób dotarcia do Stanford:

  1. Skorzystaj z bezpłatnego transferu AirBART ze swojego terminalu do stacji BART Coliseum/Oakland Airport.
  2. Pojedź linią BART (Bay Area Rapid Transit) Dublin/Pleasanton - SFO/Millbrae do Millbrae Intermodal Transit Center, na południe od San Francisco.

Zalecana: